Sunday

Wajib Hafal.

aku dah jumpa lagu tema blog nie...korang tengok and hafal..setiap hari ahad kita buat perhimpunan dan nyanyi ramai-ramai..ok?

11 comments:

starsyeea said...

nape entry ni buat aku tarik tisu sekotak? nape arr? nape???!!!

aku paham perasaan pompuan zombie tu...isk..isk...

to saudari zombieah, jgn sedey2...kalo dh ajal, dptla kamu bersatu dgn paul...eh salah, kalo dh jodoh...

zOuL_iMMe said...

nape starsyeea??
adakah gigi kamu seperti saudari zombie gak??huhu

starsyeea said...

ouchh...reality hurts...

walau gigi tak seindah, gusi tak menyerlah namun jiwa tetap punya cinta...fitrah org kata...salahkah?

zOuL_iMMe said...

hehe..salah!
salahkan dokter gigi..

sugar2 kapas strawberry said...

muka da lawa sbnrny..
ahahahaha
slack tang gigi je..
suh dia brace la..lalalalalalala ;)

AISHA SAAD said...

msti nih ko terbalikkan version die kan??

sbnrnya pompuan tuh hg, laki tuuu... errr aku boleh?? wakakaka.

tapi mlgnya, cinta anda di tolak, kerana anda seorang ZOMBIE, yang tak buat TAG special aku! huh.

hahahaha.

.::WaNiE::. said...

waahahahhahaha geli lak tengokk

::naDia:: said...

ok..aku takut tgk vid ni..ngeri +geli weh..haha

evagebob vid said...

hahaha..da tgk vid nie...bez pe..parody ske remake lagu2 pemes jd mcm2..besh!

Rainbow said...

kalu lagu real u belong to me tu memang aku anti..! tu lagu curang.

kalu lagu u belong to me vrsi zombi ko ni aku suke. sengal wei. kelakar!

juruh je tok laki dia.. haha.

nasikputeh said...

huhu.

ni halimah taring.. bukan halimah jongang..