Wednesday

Puas Hati.

aku ada exam nanti.

kena bagi lulus dengan kaler terbang, kalau tidak, mungkin aku terpaksa pergi kursus buat MLM. mungkin juga aku kena balik kampung dan mulakan program penternakan tilapia merah.

kalau tak lulus, ayah dengan ibu aku mengamuk.
kalau tak lulus lecturer aku mesti tak puas hati.
kalau tak lulus kawan kawan aku mesti tengok aku macam dorang tengok tulang ayam dalam pinggan. Jeling pun tak nak.

tapi macam orang kata. Nak puaskan hati semua orang susah. Susah betul. So aku ambil keputusan drastik.

ako nak puaskan hati sendiri. Malam nie, aku berhenti study sekejap dan update blog..hahahahaha

puas puas puas.

10 comments:

Roxy zai said...

huhu..same la kita!! tgh gigih update blog..stop study jap..haha!!

Ir Azua said...

terbaik bro!

Gadis✿ said...

=)
lama x masuk sni

puaskan ati smua org mmg susah
bagus puaskan hati sndiri dulu!
ehhehe

:p

Rainbow said...

update blog ler dh ada sorang minah tu leleh je tidoo kan.. :P

zOuL_iMMe said...

roxy zai,
hahaha...update gak sebab bosan...study je memanjang sakit jiwa gak kan3...

zOuL_iMMe said...

azua,
dah dapat ir dah kan sekarang...haha

zOuL_iMMe said...

cikgadis,
hai...lama tak nampakkkk..mana ilang? asal ko update xkuar kat dashboard ako?

zOuL_iMMe said...

fizah,
yelahhhh...sedapppp je dy tido...kata nak teman study..haha

Ainieynoky said...

err.. oke. sukati. ikot suke. huh. puas! haha

zOuL_iMMe said...

hehehe....puasssssss ....