Tuesday

Cinta Shoutmix

Klise kan cerita pasal cinta pandang pertama. Tapi cinta aku bermula tanpa pandangan. Hari ini setahun yang lepas, aku jumpa nama itu di shoutmix blog ini. Nama yang hampir setiap malam selepas malam itu, akan sentiasa ada di shoutmix. Sampai lah ke hari ini, sentiasa ada waktu suka dan duka aku. Terima kasih Rainbowcloudy. Dah setahun. :)
Lepas aku jumpa dia, aku dah tak layan makwe lain dalam shoutmix.Sorry ye, bukan i tak nak, tapi dah makwe i garang, nak buat macam mana. keh keh keh

20 comments:

Amiey White said...

omg. saya terharu . btw jaga dia zoul . baik2 . selamat ulangtahun ♥ untuk pelangi indah kamu

hakeem kira said...

ala yang , napa cerita kat sini . malu i ~ <3

ApizMabux said...

okay skng gak aku try la kalau gini, penat membujang dah

liyana said...

ngn maksndri pnx lynke?haha:P

nur said...

haha? sbb tu tak layan mesej penting aku tu,,

haha!

wth r, nty ada masa terluang, join ar jd author for republican's story ea.. mohon izin, pada awek kau dulu..

;) hehe

anis aniesa said...

sangt sweet..=)

.::WaNiE::. said...

kehkehkeh

comellll


**comel gile zombie jalan2 kat bwh niiii

Afiqah Azmee said...

awwwwhhhhhh sweetttt :')

zoul zombie said...

blushing aku baca komen korang. keh keh keh

zoul zombie said...

liyana,
mak kena layan. haha

hakeem,
hakeem poke hakeem poke hakeem poke

apiz,
try lah. tapi ko kena ada skill shoutmix macam aku. haha

zoul zombie said...

nur sorry,
tak tahu macam mana nak contact.

add fb aku boleh tak?

hiro said...

love u too.

rainbowcloudy said...

sape rainbowcloudy tu..ai jeles taw gebu.....

Siti Mashitah Saidin said...

wua.. comel... cinta shoutbox!

Dark Half said...

lg banyak korang dok comel2kan si zoul ni, masuk spital dia kejap lagi...
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
pendarahan akibat terkoyak bontot. ini la bahana dpt banyak pujian

zoul zombie said...

urat bontot gua kejang. tapi gua tahu gua memang dilahirkan comel dan terer. haha

Khairul Antasha said...

kalau lau semua lelaki sudah berpunya ikut cara awak ni, mengaku sudah berpunya....alangkah indahnya..aman dunia...

sgt sweetttttttt....

PG said...
This comment has been removed by the author.
PG said...

Ini baru betul, pandai menghargai dan jaga hati. tak tamak.

Blogger ni, kadang2, bile dah bpunye pon blagak solo, hehe, suke melayan. kesian wanita2 y menjadi mangsa kata2 manis depa. hehe. lagi kesian awek depa y asyik makan hati je. hati x bagus utk kesihatan. ish ish ish. hehe

Tp x semua perempuan la, y mane memang ade kesedaran @ dah masak ngan sikap blogger y tlebih peramah, insyaAllah selamat, selamat hari raye. selamat dr jd mangsa kate manis depa.

owh, baik perempuan lelaki 2x5 je =)

gua bukan mangsa, tp kawan kepada mereka2 y asyik makan hati. =)

cume, mcm curious nak tahu, camne blogger boleh bcinta same blogger erk? hehe

intan.maisarah said...

wow, Rain
:)